En ehkä oo koskaan kellekkää kertonu, mut mie todella RAKASTAN kevättä. Kaikki on mahdollista ja haaveita ja unelmia ei oo viel pilannu ykskää epäonnistuminen, ainakaa kasvien suhteen :D Pää on täynnä uusia visioita ja maasta alkaa puskemaa ensimmäiset sipulikukat. Ja voi sitä riemua, kun huomaa kasvien talvehtineen hyvin! 

Viikonloppuna alko kukkapenkkien siivoilut ja haravointi. Viime syksynä jäi kyllä moiset hommat kokonaan tekemättä. Masuasukin kaa tuntu, et töissä kun jakso käydä ni se riitti. Kotona tulikin vaa lepäiltyä ja kyllähän se tänä keväänä sitten on näkyny... Hupsista :D 

Mutta, kyllä täältä kevään mittaan alkaa nousta vaikka ja mitä!

IMG_0692.jpg

IMG_0694.jpg

IMG_0697.jpg

IMG_0698.jpg

Viimesen kukkapenkki projektin suhteen loppu voimat ihan totaalisesti, mutta onneksi koko perhe auttoi, jotta saatiin kasvit maahan. Kunhan maa sulaa, ni alkaa reunuksien laitto ja taakse pensaiden istutus. 

Nämä jaksavat jo ilahduttaa:

IMG_0695.jpg


Pikkusen piti päästä jo istutushommiinkin, kun orvokit niin huuteli kaupasta. Voipi olla, et niitä joutuu viel jossaa vaiheessa viemää talliin suojaan jos oikeen kylymä tulloo.

IMG_0699.jpg

IMG_0703.jpg


Eilen tuli ostettua muutamia juurikoita, sipuleita ja siemeniäkin orvokkien lisäksi :)

IMG_0709.jpg


Jottei ihan menis vain ja ainoastaan pihahommeleiksi, niin Julioitten nimppareiksi eilen sitruunamuffineita. Oon muutaman kerran käyttäny niitä valmiita mehuja ja todennu, että muffineista tulee aivan hirveitä sillä, joten nyt käytin oikeaa sitruunaa ja uulalaaa, olipas raikasta ja hyvvee:

IMG_0691.jpg


Ihanaa, mukavaa kevättä jokaiselle! 

IMG_0707.jpg